Taft

Taft

Schwarzkopf professionals, dé hair-experts voor meer dan 100 jaar, hebben al hun kennis samengebracht om onder Taft een complete hairstyling range te creëren. Met dit complete assortiment zorgt Taft voor perfecte fixatie van je haar, onder alle omstandigheden.

60 jaar geleden, sinds de introductie van ‘s werelds eerste haarspray heeft Taft zich gevestigd als essentieel merk dat trendy styles creeert. Met fantastische volume, geweldige glans, stralende kleur en perfecte hold in elke situatie, is de Taft productlijn gecreerd om te voldoen aan de individuele behoeftes van de consumenten, zodat het mogelijk is om een product te kiezen dat is gemaakt voor hen specifieke wensen. Het uitgebreide aanbod van de haarsprays, haarlak, mousses, waxen, balsems, gels en andere producten bieden een vlekkeloze, langdurige hold dat styling dromen laat uitkomen. Het is dan ook niet verrassend dat Taft zich heeft gevestigd als toonaangevend styling merk in Europa*.

Taft is niet alleen een grote speler in de Europese styling markt, maar leidt ook wat betreft innovaties en veranderingen in de markt. Vanwege de veranderende styling behoeftes van Taft consumenten blijft het merk zichzelf en haar uitgebreide product aanbod ontwikkelen om te voldoen aan iedere styling behoefte. Tegenwoordig, versterkt het drukke vrouwen on the go om hun styling keuzes te maken en om te zijn wie ze willen zijn.  Zij verdienen het om er moeiteloos het beste uit te zien voor iedere gelegenheid, zelfs wanneer ze weinig tijd hebben.

Ontdek de nieuwe wereld van Taft met de nieuwste producten, een nieuwe communicatie campagne én haar nieuwe wereldwijde brand ambassadeur Toni Garrn!

 


*Bron: Nielsen, Eurobrand Shares Hairstyling, value YTD JA 2018