Skip to Content
Blonde | Highlights

M1 Coup de Soleil Super

Ontdek Schwarzkopf Blonde, een met olie verrijkte blondering met anti-schade complex. Voor highlights met een natuurlijk blondresultaat.

Blondering met anti-schade complex

De door olie geactiveerde oplichtende formule is gecombineerd met professionele anti-haarbreuk technologie, om de haarbruggen in de haarvezels te versterken en beschermen tegen haarbreuk. De Coup De Soleil Super blondeert het haar tot 6 tinten. De conditioner bevat speciale anti-geel ingrediënten.

Creëer de look die je wil

Kies voor fijne gelijkmatige highlights met het haarkapje, of personaliseer je stijl met het makkelijke borsteltje!

 • Bevat borsteltje en haarkapje
 • Voor een natuurlijk blondresultaat
 • Blondeert tot 6 tinten
 • Met anti geeleffect
 • Voor een verminderde haarbreuk tot 80%
 • Bevat anti schade complex
 • Blondering verrijkt met olie 
Kleurresultaat
Middenblond
Middenblond before
Middenblond after
Donkerblond tot Lichtbruin
Donkerblond tot Lichtbruin before
Donkerblond tot Lichtbruin after
Middenbruin
Middenbruin before
Middenbruin after
Gebruiksaanwijzing

1. Methode met de kam - voor fijne highlights. Houd de fles verticaal met de applicatiekam naar beneden gericht, naar het hoofd toe. Beweeg de flacon over het droge haar in een beweging van de wortel tot de punten, zodat het mengsel gelijk verdeeld is. Herhaal dit proces over het gehele oppervlak dat u wenst te behandelen.  De inwerktijd bedraagt 30-45 minuten. Spoel daarna het haar uit met warm water en was het uit met een milde shampoo.

2. Methode zonder de kam - voor brede lokken. Verwijder de kam van de applicatiekam door hem naar achteren te drukken met de duim. Kies de droge haarlokken die u wilt behandelen en houd ze strak naar voren. Verdeel het mengsel gelijkmatig over het droge haar door de applicatieflacon langs het haaroppervlak in een beweging van de wortel tot de punten te bewegen. Herhaal dit proces over het gehele oppervlak dat u wenst te behandelen. De inwerktijd bedraagt 30-45 minuten. Spoel daarna het haar uit met warm water en was het uit met een milde shampoo. BELANGRIJK: Lees nauwkeurig voor gebruik de veiligheidsaanbevelingen van de gebruiksaanwijzing door.

Andere producten van Highlights

Met meer dan 50 jaar ervaring biedt Schwarzkopf Blond alles wat een blond hart begeert.

 • Blonde
  M3+ Coup de Soleil Easy
  ...