Taft

Specialties

De Taft Specialties helpen je bij het modelleren (Taft Restylable Paste), het maken van unieke styles met texturen (Taft Sculpting Paste) en styles met lage hold en glans (Taft Shine Wax), zonder het te verzwaren en behoudt de hold de gehele dag.

Specialties

Matt Wax

Taft Matt 75ml Wax voor een style met veel structuur en een matte finish. Makkelijk aan te brengen, is niet vettig en met 24u style controle.

Specialties

Sculpting Paste

Schwarzkopf Taft 75ml Sculpting Paste geeft jou de power om de dag perfect door te komen onder alle omstandigheden. De paste gaat uitdroging van je haar tegen. De Scultping Paste is makkelijk te verdelen over het haar en goed uitspoelbaar.

Specialties

Restylable Paste

Schwarzkopf Taft Restylable 75ml Paste laat je super easy modelleren en hermodelleren! De paste is ideaal voor het creëren van hermodelleerbare looks die de hele dag houden. Met gemak creëer je een flexibele look die met één hand door het haar weer net wat anders zit.  Verzwaart je haar niet, zonder restjes en plakt niet.

Specialties

Molding Clay

Taft Molding 75ml Clay voor een natuurlijke style met veel textuur en een matte finish. Ontdek de nieuwe Taft Specialty: de Molding Clay. Hiermee creëer je een natuurlijke style met veel textuur en een matte finish. Met 24u extra sterke style controle. Ideaal voor korte kapsels.

  • Thumbnail – Matt Wax
  • Thumbnail – Sculpting Paste
  • Thumbnail – Restylable Paste
  • Thumbnail – Molding Clay