Haarverzorging | Mooihaar

Het wonderkuur Argan Olie: Waarom is het zo goed voor ons haar?

Marrokkaanse olie, ook wel bekend als Marrokkaans Goud, is één van de echte natuurswonderen. Argan olie verricht wonderen: In een mum van tijd maakt het je haar gezond, glanzend en voedend. 

Van shampoo, tot aan delicatessen en oogcréme, de waardevolle ingrediënten van Argan olie werkt op meerdere manieren. Het Marrokaans Goud is wereldberoemd dankzij de unieke combinatie van anti-oxidanten, vitamine E en essentiële vetzuren. De olie komt van de Argan boom, die bijna alleen in het zuidwesten van Marrokko groeit.

Mooi haar met Argan olie

Argan olie is dé oplossing voor al onze haarproblemen. De hoge concentratielevels van vitamine E in de olie geeft een glanzende en gezonde look. Droog en beschadigd haar kan profiteren van Marrokkaanse olie, omdat het verzorgend, hydraterend is en gespleten haarpunten tegengaat. Het resultaat levert een veel zachter haartextuur op. Het helpt tegen roos, geïrriteerde hoofdhuid en kan zelfs haarverlies tegengaan. Bovendien stimuleert het haargroei: regelmatig gebruik van Argan olie zorgt voor voedingsstoffen voor een prachtige haardos. En dat is niet alles, Argan olie bevat ook tocoferolen. Deze actieve ingrediënten beschermen het haar tegen de schadelijke UV-straling en voorkomt uitdroging van het haar. Argan olie is een wonderolie voor het haar!

De alleskunner Argan olie

Maar de magische kwaliteiten eindigen niet bij je haar. Argan olie is ook perfect voor je huid. Dankzij de hydraterende voordelen en de waardevolle triterpenoïde in de olie, kan het ook helpen bij de behandeling van acné en brandwonden. Daarnaast heeft de olie ook een verzorgend effect voor de verbrande en beschadigde huid. De ingrediënten in Argan olie ondersteunen niet alleen je haar en huid, maar ook de werking van het lichaam en spijsverteringstelsel.

Ontdek: