Haarstyling | Tips en tricks

Kapsels in een handomdraai: de snelste haarstijlen die je kan bedenken

Je hebt te veel op de snooze-knop van je wekker gedrukt en met je kopje thee of koffie in de hand moet je een snelle beslissing nemen over de outfit die je wil dragen. Ziet de start van jouw werkdag er ook zo uit? Het is ongetwijfeld geen optie om veel tijd aan je kapsel te besteden. We tonen je daarom hoe je lang, middellang en kort haar in een flits kan stylen. En als het nodig is om je haar te doen herleven na een lange nacht, hebben we ook daar enkele tips voor jou in petto. Klaar? Go!

Ben je een onrustige slaper? Zo ja, dan ken je waarschijnlijk de benarde situatie ’s morgens met weerbarstig haar dat alle kanten op staat. Dit is vaak het geval bij korte en middellang haar. Een zeer effectieve oplossing in dit geval is het aanbrengen van een kleine hoeveelheid föhnspray en vervolgens je kort haar tegen de richting te borstelen. Dit zal je haar terug in model brengen. Vier grote Velcro rollers of warme rollers kunnen hulp bieden als je haar minstens op kinlengte is. Neem dikke lokken van de bovenste haar laag en rol ze op alvorens ze een korte stoot met warme lucht van de föhn te geven. Laat het opgerolde haar vervolgens afkoelen terwijl je iets anders doet, zoals je make-up aanbrengen.

Ben je een onrustige slaper met lang haar, dan kan het helpen om je haar op het hoofd in een paardenstaart te verzamelen vóór de voordat je gaat slapen (zonder de paardenstaart al te strak te binden). Zo kan je rustig slapen en hou je je haar onder controle. We adviseren je eerder om hierbij een kleine zijden bandana te gebruiken om je haar losjes bij mekaar te houden, dan gebruik te maken van een zacht elastiekje. Dit voorkomt vervelende afdrukken.

Negen razendsnelle haarstyling oplossingen