Haarstyling | Natuurlijk krullend haar

De stijl van de week – Kate Middleton

Op 29 april 2011 trouwde Kate Middleton (29) in de abdij van Westminster met de Britse troonopvolger Prins William van Wales (28). De geruchten deden de ronde dat Kate Middleton de druk voelt toenemen en het advies van verschillende raadgevers wilde inwinnen om zich voor te bereiden op de grote dag. In tegenstelling tot deze geruchten straalde Kate Middleton meer dan ooit van geluk en leek ze veel rustiger dan haar verloofde. Haar kapsel toont dat ze het type vrouw is dat zelfs de meest vurige tijden stijlvol doorstaat.

Kate Middleton
© (Photo: Getty)

Kate Middleton woonde de inwijding van een reddingsboot op het eiland Anglesey bij. Haar natuurlijke en toch sierlijke stijl was pakkend.

Het waren spannende tijden voor de jonge kunsthistoricus Kate Middleton. Enkele jaren geleden werd ze verliefd op een prins die ooit, onder het toekijkend oog van de hele wereld, koning van Engeland gekroond zal worden. Het jonge koppel werd door de journalisten nauwlettend in de gaten gehouden. Al snel werd duidelijk dat het burgermeisje Kate Middleton geknipt is voor de job. In haar nieuwe rol heeft zij de taak om de traditie van het Huis van Windsor verder te zetten. Het is verfrissend te zien met hoeveel gemak ze in haar nieuwe publieke rol stapt. Kate Middleton is een modebewuste en professionele jonge vrouw. Ze werkte bijvoorbeeld als assistente van een aankoper bij een modehuis. Daarnaast werkte ze onder meer als fotograaf in het bedrijf van haar ouders. En haar huwelijk deelde ze niet alleen met de Koninklijke familie maar ook met postbodes en groenteboeren.

 

Het kapsel van Kate Middleton

Meestal is het kapsel van Kate Middleton eerder klassiek met een ietwat moderne en doordachte toets. Bij de inwijding van een reddingsboot op het eiland Anglesey (haar eerste officiële optreden samen met haar toekomstige echtgenoot) was Kate Middleton slim genoeg om haar kapsel niet helemaal los te laten. In plaats daarvan waren haar prachtige bruine krullen losjes samengebracht achteraan haar hoofd. Samen met het filigraan hoedje van Philip Treacy zorgde dit ervoor dat het haar uit haar gezicht bleef ondanks de wind. Dit was zeker doordacht. Ze is onze keuze voor deze week als kapsel van de sterren. 

 

Weblinks

Heb je zin om een hoed te dragen? >> philiptreacy.co.uk

Meer over de stijl van Kate Middleton >> people.com