Haarstyling | Kapsels na de 50

Stemmen voor kapsels: wie staat er best met de krullen?

Hilary Swank en Cameron Diaz zijn evenmin uit Hollywood weg te denken als de beroemde letters in de Hollywood Hills. Hilary Swank werd beroemd als karakteractrice, terwijl Cameron Diaz komedies en romantische films verkiest. Beide actrices hebben dezelfde smaak voor kapsels.

null

Hilary Swank en Cameron Diaz hebben beiden heel wat redenen om blij te zijn. Terwijl beiden een superzacht blond kapsel dragen, staat één van beiden toch beter met de krullen.

Als succes zou berusten op erkenning in de roddelpers, zou Hilary Swank een onbekend gezicht in de massa zijn. Deze gelauwerde actrice houdt haar privéleven strikt privé. Ze is enkel bekend om haar acteerwerk. Voor haar rol in de onafhankelijke film ‘Boys Don’t Cry’ werd ze tot beroemdheid gekatapulteerd. Ze kreeg haar tweede Oscar voor de rol die ze vertolkte in het drama ‘Million Dollar Baby’, waarin de 36-jarige actrice samenwerkte met Clint Eastwood. Duitse filmliefhebbers konden haar bewonderen in het drama ‘Betty Anne Waters’, een film die zeker de moeite waard is.

Cameron Diaz vertegenwoordigt de altijd positieve, vrolijke Californische vrouw. Ze werd in Hollywood bekend voor haar rol in ‘There’s something about Mary’. En sindsdien volgen actie- en romantische komedies elkaar in sneltempo op. Haar keuzes bepalen haar succes. De 38-jarige is één van de best betaalde actrices ter wereld. In tegenstelling tot Hilary Swank deelt Cameron haar privéleven met het publiek. Na relaties met collega’s als Matt Dillon en Jared Leto, deelt ze nu haar leven met de Amerikaanse baseball speler Alex Rodriguez , die eerder intiem was met Kate Hudson. In haar zwarte komedie ‘Bad Teacher’, speelt Cameron met haar ex, Justin Timberlake.

Het kapsel van Cameron en Hilary

De kapsels van vrouwelijke actrices zijn bijna altijd even interessant als hun films zelf. De ‘bijna’ slaat bijvoorbeeld op de veel bediscussieerde brunette fase die Cameron Diaz probeerde. In onze wedstrijd hebben beide actrices zachte, vlotte krullen. Het kapsel staat beide actrices perfect. Maar er kan er maar eentje winnen in onze kapselwedstrijd. We zijn benieuwd wie jullie tot winnaar verkiezen!