Haarstyling | Haarstijl trends voor mannen

Sleek look voor mannen - verzorgd en stijlvol

In hun tijd droegen Cary Grant en Sean Connery dit kapsel met groot effect. Nu brengen sterren als Jon Hamm (Mad Men) en David Beckham, maar ook trendsettende bloggers en streetstyle-iconen zijn revival - de sleek look terug. Het leukste deel: deze perfecte symbiose van pure mannelijkheid en klassieke elegantie is nu nog gemakkelijker te stylen.

null

De moderne sleek look is niet aan je hoofd geplakt, maar komt natuurlijker over.

The Sleek Look is een alledaagse look voor veel heren. Het is niet alleen geschikt voor de oudere man, maar in toenemende mate omarmd door jongere mannen. Hoe ziet de moderne trend er uit: strak gestyled haar lijkt niet meer als beton, zoals vroeger, maar natuurlijker en levendiger. Om een trendy sleek look te kunnen stylen, moet je haar een bepaalde lengte hebben, idealiter ongeveer zes tot acht centimeter.

null

De moderne sleek look is niet alleen geschikt voor op kantoor, maar ook als een casual look.

Hoe de moderne sleek look te stylen

 

Voor een moderne, strakke look zijn de volgende style hints belangrijk: voeg geen product toe aan nat, maar aan geföhned haar. Op die manier ziet de afwerking er niet al te glanzend of stijf uit. Bij een eerste stylingsstap haar terug kammen. Volg met een licht getextureerde pomade of haargel en glad haar dat naar de achterkant van je hoofd gaat. Als je een zeer nauwkeurige look wilt, gebruik dan een kam, maar je kunt het product ook met je handen aanbrengen.
Tip: Mannen met licht golvend haar kunnen de sleek look ook in een paar eenvoudige stappen dragen. Gebruik voor het stylen eenvoudigweg een straightener (vergeet niet om hittebeschermende spray te gebruiken) en werk af met gel, wax of pomade.

Ontdek: