Schwarzkopf

Color Advisor

 

Heb je haar gerelateerde vragen? Dan ben je precies op het juiste adres.

 

 

Wil je een nieuwe look proberen? Dan ben je op het juiste adres. Hier vind je tips over haarkleuringen en de juiste verzorging. Veel plezier met lezen.

Vind de juiste kleur voor je haar!

Haarverf: tutorials

Thuis je haar kleuren?

Thuis je haar kleuren?

Onze beste tips en tricks voor het verven van haar.

Een nieuwe haarkleur, maar welke?

Welke haarkleur

Een nieuwe haarkleur, maar welke?


  • Dit artikelen bevat een gallerij
Zou je graag wat kleur brengen in je haar? De keuzes zijn eindeloos. Schijnbaar zijn er ontelbare kleuren en tinten voor je haar. Wij laten je weten waar je rekening moet mee houden bij het kleuren of tinten van je haar en hoe je de juiste toon vindt.
Iedereen houdt van blond haar, maar weinigen onder ons zijn natuurlijke blondines. Wat moeten we doen met het nieuw gegroeide donkere haar, dat ook bekend staat als ‘de uitgroei’? Moeten we deze donkere laag van het haar dicht bij de hoofdhuid laten zoals ze is of de haarkleur bijwerken?
Breng de kleur aan en geniet van je zwarte haar. Donkere pigmenten zijn krachtige kleurstoffen. Vergewis je er eerst van dat je huidskleur en de kleur van je ogen compatibel zijn met zwart haar. Indien niet zal je met zwart haar te streng en koel lijken.
The blogosphere loves colour. Aside from sedate pastels, we find all shades of glowing colours. Colourful hair ends are all the rage right now.

We staan altijd voor je klaar!