Highlights | Momenten

Gelukkig is het nieuwe mooi

#createyourstyle: In de nieuwe campagne viert Schwarzkopf persoonlijkheid en motiveert je om de beste versie van jezelf te zijn, net als model Anine! Perfectie? Model afmetingen? Designer mode? Ware schoonheid wordt tegenwoordig anders gewaardeerd: een aanstekelijke lach, intense ogen of gezond haar, geknipt in een unieke style. Echte schoonheid ziet er net zo goed uit als geluk voelt. Je kunt geen geluk kopen, maar je kunt leren hoe je het kunt cultiveren, vergroten en koesteren.

null

Natuurlijke schoonheid: Thais behoren tot de gelukkigste mensen ter wereld.

Noren hebben het. Thaise mensen ook ... en natuurlijk ons model Anine: Happiness. Vraag hen wat hen gelukkig maakt en ze noemen geen auto's, huizen, jachten of high-end mode. Waarden zoals vriendschap, vrijheid en vrijgevigheid zijn hun maten van ware vreugde. Niets hoeft perfect te zijn, maar absoluut alles moet authentiek aanvoelen. Een stijlvolle Noor met een bowl cut, een IJslandse schoonheid met een strenge paardenstaart, een Thaise beach babe die haar glanzende zwarte haar draagt in een updo versierd met een bloem, of Anine, de natuurlijke blondine die haar haar fel rood kleurt - ze zijn allemaal mooi op hun eigen manier, omdat ze volledig hun eigen unieke style uitdragen: ze omhelzen het leven en genieten van het moment.

Wat betekent geluk? Anine vertelt het ons in deze video:

De geluksformule: hier is hoe het werkt

null

Stylish en cool: een simpele paardenstaart, populair in Ijsland.

Je hoeft niet naar IJsland te verhuizen om geluk te vinden. Immers, Canada, Nieuw-Zeeland en Australië behoren ook tot de 10 gelukkigste landen op aarde. De VS staan op de 14e plaats, Ierland 15e en op de 19e plaats de UK in het World Happiness Report. Op welke plek je land ook staat, je kunt altijd je eigen persoonlijke ranking verbeteren. Geluk kan worden geleerd, verdiend en bereikt - gratis. Wie heeft een facelift nodig wanneer een diepe, gezonde slaap je gelukkiger maakt, je er gezonder uitziet en er jonger uitziet. Waarom betalen voor zuurstofbehandelingen als een beetje beweging in de buitenlucht je humeur meteen opheft? Glimlachen en positieve gedachten zullen meer voor je uiterlijk doen dan een dosis botox. Besteed een beetje quality time met vrienden en familie en je bent op weg naar een gelukkig, gezond leven


“Happy girls are the prettiest.” – Audrey Hepburn

Alles is mogelijk en kan je gelukkig maken - zelfs je kapsel

null

Een trendy bowl cut zal je zeker doen glimlachen – en je gelukkig voelen.

Verwijder goed en kwaad uit je vocabulaire. Doe wat goed voelt voor jou. Als je eenmaal afgestemd bent op je eigen behoeften en verlangens, kun je jezelf misschien opnieuw uitvinden. Een nieuw kapsel of een gedurfde nieuwe kleur is de perfecte manier om een nieuw zelfgevoel tot uitdrukking te brengen. Probeer iets dat je nooit zou durven, zoals een botte pony, 80s-golven of een ultrakorte buzzcut. Wees moedig! Of speel veilig als dat is wat goed voor je voelt. Een romantische vlecht, een top bun of een warrige lob zijn geweldige veranderingen die niet te radicaal aanvoelen. Je kunt ook met kleur experimenteren: een cool-ice blond, pastelkleurige highlights of een ombré-look - de mogelijkheden zijn eindeloos. Zoals je geluk ook is. Omdat schoonheid leuk is en niet perfect hoeft te zijn.

Ontdek: