Highlights | Momenten

Ga verder dan je comfortzone

#createyourstyle: In de nieuwe campagne viert Schwarzkopf persoonlijkheid en motiveert je om de beste versie van jezelf te zijn! Als je wilt veranderen, moet je nieuwe dingen proberen, zoals model Taja. Of model Vincent, die zichzelf opnieuw uitvond en nu een pad bewandelt waar ze ooit alleen maar van had kunnen dromen. Je hebt geen reden nodig, alleen een verlangen naar verandering en een beetje moed. Dit is waarom het proberen van nieuwe dingen absoluut de moeite waard is...

Natuurlijk kan je een vakantie elk jaar op dezelfde plek doorbrengen (omdat het daar zooooo goed is), je kunt hetzelfde doen, een goed doordacht levensplan volgen en altijd dezelfde outfits, hetzelfde kapsel en dezelfde kleur dragen. Aan de andere kant kun je naar nieuwe bestemmingen reizen, een uitdaging aangaan in een nieuwe baan, naar een nieuwe stad verhuizen en zo veel experimenteren met je garderobe en haar als je wilt. "Het accepteren van verandering en het nemen van risico's is het belangrijkste wat je kunt doen", aldus model Taja. Hoe ga je ooit een style vinden waar je echt van houdt - tenzij je verschillende looks hebt uitgeprobeerd?

Geen risico, geen plezier voor model Taja. Waarom? Ontdek het in deze video:

#makeachange: Waarom het verlaten van je comfortzone het risico waard is

Durven het onbekende te proberen, heeft onvermijdelijk consequenties: je leert nieuwe dingen, ziet het grotere geheel, krijgt ervaringen. Zou je een andere baan leuk vinden? Zou je je meer thuis voelen in een nieuwe stad? Zou het leven beter zijn als een roodharige? Je zult er alleen achter komen als je het probeert. Hoe meer je het onbekende probeert, des te beter kun je omgaan met situaties die je buiten je comfortzone duwen. Het is de enige manier om erachter te komen wat je wilt van het leven. Iedereen weet het: de status-quo is niet noodzakelijk de beste manier om te zijn of de manier waarop het voor altijd moet zijn.

In deze video legt model Vincent uit waarom verandering de moeite waard is:

null

Verandering is goed: een kort kapsel kan je hele uiterlijk veranderen.

Een nieuwe knipbeurt of -kleur kan ook een prachtige verandering zijn. Een frisse look is een geweldige manier om een nieuwe start in het leven te markeren – bijvoorbeeld door je lokken af te knippen als je altijd lang haar hebt gehad.

null

Coole kleur trends: Mauve Chocolade (1) en Geode Haar (2)

Nieuwe dingen proberen betekent niet noodzakelijkerwijs meer succesvol worden. Natuurlijk kun je spijt krijgen van een beslissing, maar dat is niet het einde van de wereld. Zelfs mislukking en teleurstelling kunnen waardevolle en positieve levenslessen bevatten. Degenen die risico's nemen, betreuren het zelden. Per slot van rekening kan een verkeerde beslissing je misschien leren wat de juiste keuze voor je is. Geode Hair (2) ziet er niet zo stijlvol uit als verwacht? Het was het proberen waard - en misschien de inspiratie om je perfecte match te vinden in Mauve Chocolade (1).

Waarom styling gedijt op nieuwe en gedurfde keuzes

Van top tot teen zwart is ongetwijfeld stijlvol, maar zou je het niet leuk vinden om een fel rode turtleneck te dragen? Mode hoort leuk te zijn, dus waarom zou je één style kiezen als er zoveel looks zijn die je zou kunnen proberen? Begrijp ons niet verkeerd: het is geweldig om je persoonlijke style te vinden. Aan de andere kant kan het geen kwaad om dingen interessant te houden met een statement piece dat een outfit van "mooi" naar "wauw" tilt.

null

Een nieuwe kapsel is altijd de moeite waard. Voorbeeld: de stijlvolle blonde undercut van Model Taja.

Als je je al lang hebt afgevraagd hoe het leven eruit zou zien als een blondine, waarom zou je dan niet een keer je haar blonderen en ontdekken of de kleur bij je past? Hetzelfde geldt voor elke andere kleur - vooral voor buitensporige keuzes zoals blauw, roze of regenboog haar. Veel vrouwen durven zulke gewaagde kleurkeuzes niet te maken, maar waarom niet? Geen haarkleur is eeuwig en een misstap kan gemakkelijk gecorrigeerd worden. Hetzelfde geldt voor kapsels. Natuurlijk moet je een vertrouwde stylist raadplegen voordat je beslist of een radicale verandering goed voor je is. Ze kunnen altijd alternatieven voorstellen die misschien beter bij je passen. Als je bijvoorbeeld een drastische kapsel verandering in gedachte hebt, hoef je niet meteen van lang haar naar een pixie cut te gaan. Een lange bob is misschien net de verandering die je nodig hebt!

Ontdek: