Highlights | Momenten

Creëer elke dag een nieuwe jij

#createyourstyle: In haar nieuwe campagne viert Schwarzkopf persoonlijkheid en motiveert u om de beste versie van uzelf te zijn! Je styling kan helpen je persoonlijkheid te accentueren en je gevoelens te uiten, zoals aangetoond door model Eli. Een verandering van stemming wordt eenvoudigweg gevolgd door een verandering van stylel - een viering van veelzijdigheid! We introduceren inspirerende persoonlijkheden die je zullen aanmoedigen om jezelf opnieuw uit te vinden en te ontdekken welke kapsel bij je persoonlijkheid past.

De beste manier om je humeur te tonen, is door je persoonlijke styling. "Mijn persoonlijkheid verandert elke dag - en mijn haar ook", zegt model Eli in onderstaande video. Ze is waarschijnlijk niet de enige: als je in een goede bui bent, kleed je je met vertrouwen, kies je voor gedurfde kleuren en een coole mix van patronen. Op een slechte dag neig je naar comfort en gedempte kleuren, perfect om je in terug te trekken. Haarkleur en kapsel kunnen ook helpen om je persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen en steeds veranderende looks te creëren.

 

Velen, zoals Eli, weten zich vooral goed uit te drukken door hun persoonlijke style. Ze durven vol vertrouwen zichzelf opnieuw uit te vinden, terwijl ze trouw blijven aan hun eigen uiterlijk. Zoek uit wiens style transformaties we hieronder bewonderen.

De persoonlijkheid van Model Eli Cruz wordt weerspiegeld in haar haarstylen. In deze video legt ze uit waarom:

Deze persoonlijkheden inspireren ons om onze style opnieuw uit te vinden:

null

Blogger Leandra Cohen mixt kleuren, stoffen en patronen naar wens.

Haar outfits passen precies omdat ze, objectief gezien, een totaal verkeerde match zijn: Blogger Leandra Medine is de koningin van botsende kleuren, stoffen en patronen. Deze New Yorker maakt het eenvoudigweg niet uit dat iemand anders dan zijzelf haar uiterlijk leuk vindt, en dat is wat haar blog (link: https://www.manrepeller.com/) zo succesvol maakt.

null

Over de 90, en nog steeds een style icoon: Iris Apfel

Een andere New Yorker die dol is op trendy experimenten? Flamboyante Iris Apfel, die nooit het huis verlaat zonder haar grote bril en extravagante accessoires. Zelfs nu ze bijna 100 is, deze stijlvolle dame draagt nog steeds haar haar in een coole korte cut - die toevallig heel trendy is.

null

Saai? Niet voor blogger en #SCHWARZKOPFcreator Riccardo Simonetti!

Influencer en #SCHWARZKOPFcreator Riccardo Simonetti (link: https://www.instagram.com/riccardosimonetti/) inspireert ons ook om ons te kleden zoals we zijn en voelen. Op de ene dag draagt de blogger een roze tweedelig pak, daarna zie je hem in een glitterblazer en dan in rode laarzen. Zijn zelfverzekerde, open glimlach is altijd een deel van zijn outfit - evenals zijn lange, glanzende lokken, meestal los en golvend gedragen. Je kunt Riccardo's gevoel voor humor en zijn extravagante smaak waarnemen in elke look.

Haar om je essentie tot uitdrukking te brengen

Haarstylen en kleuren zijn de makkelijkste manier om uit te drukken wie je bent, wie je wilt zijn of hoe je je voelt. We hebben uitgezocht welke kapsels het best geschikt zijn voor bepaalde persoonlijkheden. Het is nu aan jou om uit te zoeken: welke ben jij?

 

De trendsetter: zij is de eerste die op de hoogte is van een nieuwe trend. De trendsetter houdt van alles wat in de mode is. Haar oog voor style is moeilijk te overzien. Op dit moment heeft ze Curtain Bangs, het haar in Half Buns of met geometrische haarclips. Haar kleur? Mogelijk gekleurd met een methode zoals Colour Melting of Palm Painting. Of misschien zijn haar lokken momenteel rosé blond?

 

De extravagante: standaard? Hier niet! De Extravagant houdt van wild en is al overgegaan van een ultramoderne bowl cut naar een radicale Buzzcut. Misschien draagt ze regenboog haar of felroze highlights. Haar motto: Normaal is saai!

 

De klassieke: Wild haar? Nee, dankje! Deze dame houdt van modern en elegant, haar uiterlijk is tijdloos, misschien met een Franse uitstraling. De perfecte cut: een Franse bob of een lange bob. Of misschien draagt ze haar lange haar in een paardenstaart, vastgebonden met een stijlvolle strik.

 

De avonturier: Van haar is altijd bekend dat ze haar haar verwisselt. Soms is ze een roodharige, dan een brunette, dan is ze opeens een heel overtuigende blondine. Haar natuurlijke kleur? Wie weet! Twee trendkleuren die ze misschien nog niet heeft geprobeerd: Pretty Pink en Pale Blue.

Ontdek: